Afgelopen zondag had Keldonk het knap lastig tegen het in de onderste regionen van de standenlijst bivakkerende V.C.O. uit het Oventje in Zeeland. Met een straffe koude Noorderwind, die flink tekeer ging, en af en toe flinke regenbuien was het nou niet echt het mooiste voetbalweer, maar beide teams moesten het er mee doen. Keldonk boekte uiteindelijk een benauwde 2 – 3 overwinning en dat leverde toch weer gewoon drie punten op.
Na een rommelig begin waarin de bal alle kanten op vloog, en zelfs af en toe de goede richting in werd geblazen was de eerste serieuze kans er een voor Keldonk. Na een goede inspeelpass ging Mark van Haandel alleen op doel af, maar na vorige week wild op de lat te hebben geschoten deed hij het nu erg rustig en schoof de bal in de handen van de keeper. Vijf minuten later nam V.C.O., na een scherpe counter, onverwacht de leiding. Gelukkig vond Keldonk snel het antwoord en van uit de aftrap was het Koen van Deurzen die uit een voorzet van Jan van den Acker de gelijkmaker binnen kopte. In het verdere verloop van de eerste helft kreeg Keldonk nog wel mogelijkheden om verder uit te lopen, maar pogingen van Tom van de Broek, die zijn scherpe voorzet bijna zag binnen zeilen en een schot van Rene van Lankveld, troffen geen doel. Het Oventje loerde op de snelle tegenstoten en bleef daarmee een plaag voor de Keldonkse verdediging, want ook vandaag hadden we keeper Leon van den Acker weer keihard nodig. Net voor de rust kwam Keldonk op voorsprong. Een voorzet vanaf rechts ging over alles en iedereen heen en werd op links bij de achterlijn door Jan van den Acker opgepikt die legde de bal prima terug op Rob Voets, die prachtig uithaalde en daarmee Keldonk aan de leiding bracht.
In de tweede helft had Keldonk de wedstrijd iets meer onder controle. Na tien minuten leek Keldonk verder uit te lopen, maar een goede kopbal van Koen van Deurzen werd door de keeper prachtig gered. Hierna kreeg een speler van Keldonk zijn tweede gele kaart en moesten ze met tien man verder. Gelukkig maakte Tom van den Broek snel hierna de belangrijke 1 – 3 waardoor er in ieder geval wat lucht verkregen werd. Een kwartier voor tijd knokte V.C.O. zich terug in de wedstrijd door de stand tot 2 – 3 te verkleinen en werd het nog eventjes spannend.  Het laatste fluitsignaal klonk voor Keldonk vandaag mooier dan Berdien Stenberg ooit gefloten heeft.
De drie punten konden mee naar Keldonk en dat was achteraf gezien het belangrijkste.