Je ziet het ook bij andere topclubs dat het na de winterstop eventjes niet loopt. Ook Keldonk was afgelopen zondag in de uitwedstrijd bij middenmoter Mosa’14, een fusieclub van de dorpen  Macharen en Oijen, niet in goede doen en mocht na `n 3 – 1 achterstand niet mopperen dat ze nog `n puntje mee naar huis mochten nemen.

Op een hobbelige kleiveld kon Keldonk niet het favoriete combinatie voetbal spelen en hanteerde daarom vaak de lange bal wat voor de thuisclub meestal gemakkelijk te verdedigen was. De beste Keldonkse kans in de eerste helft kwam van de voet van Robin Knapp, maar zijn inzet ging centimeters naast. Verder bleef Mosa moeiteloos op de been en kwam zelfs met een paar snelle uitvallen gevaarlijk dicht bij de openingstreffer. Omdat het niet liep zoals ze wilden gingen de Keldonkse spelers steeds meer mopperen op de goed leidende scheids en medespelers en dat maakte het er allemaal niet beter op.

Wie na de rust verbetering verwachtte kwam bedrogen uit want na tien minuten nam Mosa heel brutaal de leiding, om even later door een ongelukkig Keldonks eigen doelpunt deze te verdubbelen. Met de moed der wanhoop zocht Keldonk naar eerherstel en niet veel later was het Robin Knapp die met veel venijn de aansluitingstreffer binnen ramde. De hoop op een beter resultaat werd snel de grond ingeboord toen Mosa de score naar 3 – 1 opvoerde. De doelpunten volgde nu snel elkaar op want een paar minuten later was het Tom van de Broek die een voorzet van Rick van Nuland binnen poeierde. Na deze 3 – 2 kreeg Keldonk een tweede leven en tien minuten voor tijd was het, na een afgeslagen vrije trap van Mark van Haandel, invaller Jannes Bouwe die de gelijkmaker binnen schoot. In het laatste kwartier hadden beide ploegen nog de kans om met de volle winst aan de haal te gaan, maar het bleef bij een terechte puntendeling.