Keldonk liep afgelopen zondag tegen het eerste puntverlies van het seizoen aan. De Norbert Litta Combinatie uit Lith en Lithoijen wist  Keldonk na 90 minuten voetbal op 1 – 1 te houden.
Na vijf minuten spelen was er, na een ongelukkige handsbal in de Keldonkse zestien, al een penalty voor N.L.C, die zich dit buitenkansje niet lieten ontnemen om de voorsprong te nemen. Keldonk zette daarna N.L.C. onder druk en na 20 minuten werd de stand gelijk getrokken. Na een afgeslagen corner kwam de bal bij Jan van den Acker die vanaf de zestien de bal tussen een woud van benen binnen schoot. De rust in het Keldonkse spel die je zou verwachten na de gelijkmaker bleef uit. Keldonk had wel de overhand maar speelde slordig waardoor het balbezit telkens maar van korte duur was.
Na de rust ging Keldonk op jacht naar de overwinning, maar het stug verdedigende N.L.C. hield stand  en bleef loeren op die ene counter om toe te slaan. Keldonk gaf echter helemaal niets weg en verdedigde attent. De beste kans in de tweede helft was voor Koen van Deursen die een goede voorzet van Pieter Verbrugge prima in kopte, waarna de keeper van N.L.C. een wereldredding nodig had om Koen van score af te houden. Het laatste kwartier voerde Keldonk de druk nog extra op, en N.L.C. wankelde behoorlijk maar weigerde om te vallen.
Zo verloor Keldonk onnodig twee punten aan een tegenstander die zeker niet tot de sterkste gerekend mag worden. Een slechte generale voor de uitwedstrijd, over twee weken tegen koploper Deso, maar je weet wat ze over `n slechte generale zeggen.