Na diverse kleine festiviteiten binnen de eigen sportparkgrenzen georganiseerd te hebben, kunnen we eindelijk weer mat z’n allen écht op pad. En om het maar meteen goed te doen, gaan we over onze landsgrenzen heen. Want ‘Reiseführer Herr. Paul Brückemanns’ neemt ons meer naar zijn geliefde stad, Duisburg!

Aldaar gaan we, inderdaad geen voetbalwedstrijd, maar een ijshockeywedstrijd in de Oberliga Nord bijwonen. Daar zullen onze landgenoten uit Tilburg het gaan opnemen tegen der Füchse. De Tilburgers doen dit jaar bovenin mee, maar zullen deze wedstrijd niet zonder (letterlijke) slag of stoot winnen. Dat mag je niet missen!

Aan het eind van de middag vertrekt de bus vanuit Keldonk. Daar gaan we voor vertrek al een goede bodem leggen om vervolgens met een goed gevulde bus af te reizen. De organisatie zorgt dat niemand iets te kort komt en de Reiseführer zal voor het nodige vermaak zorgen. Met diepgaande verhalen en nog veel meer ‘ins en outs’.
Geef je daarom vóór zondag 15 januari op bij Geert Kuijpers (06-41068066) of Stef van den Bosch (06-12544352). Kijk op www.rkvv-keldonk.nl en sociale media voor actuele informatie.