Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke voetbalervaring? 
In samenwerking met Adidas hebben we de eer om deze zomer een super gaaf voetbalevenement te introduceren direct naast onze winkel in Uden!
Het voetbalevenement genaamd FOOTLAB draait volledig om lekker voetballen, het ontdekken van je eigen snelheid én het ontwikkelen van je voetbal-skills. En dat op de nieuwste Adidas X Speedportal voetbalschoenen. Dit zijn exact dezelfde schoenen als waar Messi en Miedema op gaan spelen dit seizoen! Kortom, iets om nooit te vergeten! En….. je krijgt ook nog eens een geweldige Adidas voetbaloutfit!
Het evenement vindt plaats bij onze winkel in Uden en staat gepland op 31 augustus tussen 12:00 en 16:00 uur. FOOTLAB is voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar. Er zal een splitsing worden gemaakt in verschillende leeftijdscategorieën  
Hieronder de belangrijkste details van FOOTLAB bij Intersport Superstore Uden
31 augustus 
Locatie Oranjestraat 1 (achterzijde winkel)
FOOTLAB verdeling in drie groepen op leeftijd
Groep 1 speelt van 12:00 tot 13:00 uur
Groep 2 speelt van 13:30 tot 14:30 uur
Groep 3 speelt van 15:00 tot 16:00 uur
Het voetbalevenement is voor zowel jongens als meisjes
Iedere deelnemer krijgt een gratis Adidas voetbal outfit
Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken!
Inschrijven via https://www.intersport.nl/footlab
Inschrijven kan je zelf doen via de inschrijfpagina op de website van INTERSPORT. Deze is te vinden via: https://www.intersport.nl/footlab. 
Indien je een van de gelukkige deelnemers bent, dan krijg je minimaal een week voor het evenement een bevestiging toegestuurd via e-mail.