Op papier zou Keldonk gemakkelijk van W.H.V. uit Loosbroek moeten winnen, maar in de praktijk bleek het vooral de eerste helft nog een pittig karwei. Uiteindelijk won Keldonk met 3 – 1 vrij eenvoudig en lijkt na het winterdipje weer op de goede weg te zijn.
Keldonk koos vanaf het begin de aanval, maar had moeite met het op de counter loerende W.H.V. Na een kwartier kwam de eerste serieuze Keldonkse kans om de leiding te nemen, een prima schot van Tom van den Broek werd door de W.H.V. doelman subliem uit zijn doel geranseld. Vijf minuten later was het wel raak toen uit een afgemeten voorzet van Roel van Haandel, Tom van de Broek binnen kopte. Nu leek de ban gebroken, maar het liep anders dan verwacht. Een vrije trap van randje zestien werd door een lekkende Keldonkse muur geschoten waardoor keeper Jeppe Kerkhof kansloos was, 1 – 1. Een beetje geschrokken van dit tegendoelpunt ging de Keldonkse laatste lijn onnodig angstig spelen, waardoor bij W.H.V. het gevoel kwam dat er vandaag misschien wel iets te halen viel. Het laatste kwartier voor rust herpakte Keldonk zich en kreeg verschillende mogelijkheden, waarvan eentje op de lat eindigde, om voor de rust al verder uit te lopen.
Na de rust maakte de lang geblesseerde Duane Villenueva zijn rentree en die drukte meteen zijn stempel op de wedstrijd. Uit een prima voorzet van Duane kopte na een paar minuten, Rene van Lankveld prachtig raak en had Keldonk weer zijn voorsprong. Leon van den Acker was met een afstandspegel dicht bij de 3 – 1, maar die ging rakelings over. Hoewel Keldonk de wedstrijd in de tas leek te hebben, was er plotseling een penalty voor W.H.V. Gelukkig heeft Keldonk keeper Jeppe Kerkhof die dit Loosbroekse buitenkansje met een goede redding onschadelijk maakte. Twintig minuten in de tweede helft besliste Keldonk de wedstrijd toen uit een voorzet van Johan van Malsen, Rene van den Akker de 3- 1 binnen schoot. Hierna had Keldonk nog weinig te vrezen en werden de talentvolle jeugdspelers, Sieb Sigmans en Jannes Bouwe ingebracht, die lieten zien dat Keldonk nog veel plezier aan deze jongens kan gaan beleven.
Een prima overwinning waardoor Keldonk de stijgende lijn lijkt te hebben ingezet.