Na de coronaperiode is het Keldonkse vaandelteam niet meer in het juiste ritme gekomen en wist in het nieuwe jaar slechts een puntje aan het totaal toe te voegen. En als je dan in die neerwaartse spiraal terecht komt valt het niet mee omdat om te buigen. Ook op bezoek bij F.C. Uden viel het kwartje weer de verkeerde kant op, en moest Keldonk zijn derde nederlaag op rij slikken.
F.C. Uden schoot uit de startblokken en zette Keldonk in de eerste tien minuten zwaar onder druk en hadden de oranje/zwarten geluk dat een inzet van de Udenaren slechts op de paal ging. Hierna kwam Keldonk beter in de wedstrijd en leek ook de leiding te nemen. Roy van der Heijden schoot raak, maar de Udense assistent, die zeker bij het plaatselijke gilde goede sier zou maken, dacht aan buitenspel en vlagde het doelpunt terug. Keldonk kreeg daarna voldoende kansen om de ontnomen voorsprong alsnog op het bord te zetten. Tom van de Broek kopte eerst rakelings over, en schoot even later in goede positie te gehaast voorlangs. Ook Mark van Haandel kreeg na een mooie voorzet van Maik Oosterholt een prima schietkans, maar mikte rakelings naast. Net voor de rust kwam er gerechtigheid toen Keldonk na een goede steekbal van Mark van Haandel, Tom van den Broek de bal met een prachtig schot onhoudbaar net onder de lat binnen liet ploffen. 
In de tweede helft was het F.C. Uden dat furieus op jacht ging naar de gelijkmaker en had de Keldonkse verdediging het moeilijk en bezweek uiteindelijk onder de zware druk. Na de Udense gelijkmaker herpakte Keldonk zich en had na mooie kansen van invaller Luuk Cremers en Mark van Haandel opnieuw op voorsprong kunnen komen. Ook de vendelier deed weer een duit in het zakje en annuleerde door een sierlijke vlag beweging een loepzuiver Keldonks doelpunt. Tien minuten voor het einde kreeg Keldonk de deksel op de neus toen F.C. Uden met de volle buit aan de haal ging.