Hallo jongens en meiden,

Wij van R.K.V.V. Keldonk en R.K.S.V. Boerdonk willen alle jeugdleden en daarnaast ook de niet leden (4 tot 18 jaar) uit onze dorpen (Keldonk en Boerdonk) graag uitnodigen voor een gezellige dag. En wel op Zaterdag 12 juni 2021 , zet deze dag dan ook snel in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Op deze dag zijn er diverse activiteiten zowel voetbalactiviteiten als activiteiten buiten het voetbal om. Zo zal er een professionele voetbalschool op het sportpark aanwezig zijn om jullie nog beter te maken als jullie al zijn! Krijg training van geschoolde voetbaltrainers en verbeter je schot of techniek. Naast het voetbal zijn er ook diverse andere activiteiten.

Voor de jongere jeugd geboortejaar 2011 en later worden de activiteiten in de ochtend en middag uitgevoerd, en voor degene die geboren zijn in 2010 of eerder zal de dag in de middag starten en daarna zal er nog een avondactiviteit worden georganiseerd.

Indien je deze dag niet wil missen geef je dan snel op, dit doe je als volgt: Mail naar jeugdkeldonkboerdonk@hotmail.com je voor en achternaam en je leeftijd. We zien jullie graag op 12 juni bij het sportpark in Boerdonk.

Tot dan! Namens, Het Jeugdbestuur van RKVV Keldonk en RKSV Boerdonk