Elk jaar wordt er door onze jongste jeugdteams aan het begin van het seizoen tegen hun ouders gevoetbald. Dit keer een verslag uit de Erpse Krant van deze happening in augustus 2006.

Spektakel op de Koulberg
Afgelopen zondag speelden de jeugd van de E en F pupillen tegen hun ouders. Iedereen was er erg op gebrand om te winnen, en zeker de ouders waren niet van plan om de jeugd maar enige kans op ’n zege te geven. Bij de F pupillen namen de ouders dan ook snel een voorsprong en dachten daarmee de buit al binnen te hebben. Maar de F spelertjes schakelden een versnelling hoger terwijl de motortjes van de ouders al behoorlijk begonnen te kraken en te piepen. Willem Kuijpers schoot de gelijkmaker binnen en even later was het Jelle Pepers die de bal door de benen van vadertje Ed speelde en vervolgens keepster Ine Koene het nakijken gaf. De F-jes werden steeds sterker en eigenlijk had het wel 10 – 0 moeten zijn, maar ze waren zo als altijd erg lief voor hun oudjes. Niels van de Broek maakte er nog 3 – 1 van, en deze afstraffing vonden ze wel voldoende. 
Bij de E pupillen schoot Wietse van Lankveld al snel de 1 – 0 achter keeper André Koene, en die bal was zeker houdbaar en zijn zoontjes Daan en Sam hadden hem dan ook zeker gestopt. De ouders deden wel hun uiterste best om ook een doelpunt te maken, maar zelfs een door de goed lijdende scheids gegeven penalty kon niet tot een doelpunt worden omgezet. Ondanks de goede kansen voor de E pupillen bleef het tot het einde 1 – 0. 
Ouders bedankt dat jullie hebben meegedaan, want de jeugd heeft er ontzettend van genoten.