Dit keer een verslag van ons dameselftal uit de Erpse krant van 8 december 2005

Dames winnen van Boerdonk
De doelpalen waren niet geel/zwart gemaakt en ook de middenstip lag nog op zijn plaats. Toch stond afgelopen zondag de derby Keldonk – Boerdonk op het programma, maar kennelijk hebben de dames meer verstand en laten ze het verschil afhangen van een leuk potje voetbal.
Vanaf de eerste minuut bepaalde Keldonk de wedstrijd en kreeg ook kansjes om een doelpunt te maken. Boerdonk kreeg nog de grootste kans om de score te openen, maar hun inzet belandde gelukkig voor Keldonk op de paal. Halverwege de eerste helft nam Keldonk terecht de leiding. Een mooie voorzet van Berdien van de Wetering werd door Nicole van den Acker afgerond. Keldonk bleef hierna druk uitoefenen op de Boerdonkse verdediging, maar dit leidde in de eerste helft niet meer tot doelpunten.
In het eerste kwartier na de rust besliste Keldonk de wedstrijd, want door doelpunten van tweemaal Suzanne van Heugten en Yvonne Kuijpers werd het 4 – 0. Toen Keldonk de teugels wat liet vieren wist Boerdonk nog de eretreffer te maken, maar het was wederom Suzanne van Heugten die de eindstand op 5 – 1 bepaalde.
Keldonk Da 1 – Boerdonk Da.1 5 – 1  (1 – 0)
1 – 0 Nicole van den Acker (25e min.)
2 – 0 Suzanne van Heugten (50e min.)
3 – 0 Yvonne Kuijpers (54e min.)
4 – 0 Suzanne van Huegten (60e min.)
4 – 1 Boerings durske (75e min.)
5 – 1 Suzanne van Heugten (83e min.)