Sinds ik me kan herinneren (en dat is inmiddels een hele tijd) wordt er elke eerste donderdag van de maand in de kantine getoept. Maar ook al voor die tijd toen ik nog niet gerechtigd was om een café te bezoeken werd er bij café Frans Kerkhof tijdens de contactavonden al een kaartje gelegd. Dit is een verslagje van de toepavond van mei 1990 waarop de seizoenprijzen verdeeld werden. 

Seizoenprijzen worden verdeeld
Ook het afgelopen seizoen hebben we weer elke eerste donderdag van de maand een contactavond gehouden. Op deze avonden werd er, onder leiding van de supportersclub (lees Ger Mathijsen), ook getoept.

Op donderdag 3 mei was de laatste contactavond en dan zou de beslissing vallen wie de beste toeper van het seizoen zou worden. Het werd erg spannend want aan het begin van de avond hadden nog vier mensen kans op de eerste plaats. Na een klein uurtje met natte handen en klamme kaarten getoept te hebben was de beslissing gevallen. Theo van Wanrooij bleek over het hele seizoen genomen de meest constante speler te zijn geweest. Hij ging dan ook met de eerste prijs, een gourmetstel, naar de Antoniusstraat. De tweede prijs een dekbedovertrek ging met Johan van Wanrooij mee naar bed. De derde prijs kon niet beter terecht komen. Martien Bongers weet nu met zijn nieuwe gewonnen horloge
wel hoe laat het is. Piet van Heugten won met zijn vierde plaats een mooie pannenset. 
De poedelprijs was dit jaar voor Marcel Bongers. Hij behaalde van diegene die er altijd geweest waren de minste punten.

Einduitslag: 1. Theo van Wanrooij 102 punten
2. Johan van Wanrooij 100
3. Martien Bongers (De Smid)   97
4. Piet van Heugten           96
Poedelprijs: Marcel Bongers (Smidje)   87