Beste Leden, 

Een vergelijking van RKVV Keldonk met een club als FC Barcelona gaat vanzelfsprekend op vele vlakken mank, immers hebben wij wel een gerenoveerde accommodatie, een eerste elftal wat wel punten haalt, zijn we financieel wel gezond en is het bestuur aanzienlijk minder flamboyant. Op één punt is de vergelijking met FC Barcelona wel passend naar mijn mening en dat is vanwege de lijfspreuk van deze club namelijk “Més que un club” (vertaling: “Meer dan een club”). RKVV Keldonk is namelijk ook veel meer dan alleen een voetbalclub. We zijn een club van mensen die een passie delen met elkaar, maar vooral verbonden willen zijn en onderdeel willen zijn van een groter geheel. Dit alles staat voor gezelligheid en verbondenheid. Deze gezelligheid en verbondenheid staan door de huidige coronacrisis helaas al een tijdje onder druk, immers als er niet of nauwelijks gevoetbald wordt, zijn er ook minder mogelijkheden elkaar te spreken of een pilsje met elkaar te drinken.  
Wie mist het niet: 
 
Die teamgenoot die altijd scheten laat tijdens het omkleden; 
Het eeuwige gedram van de trainer over teamspirit, inzet en de “druk” erop houden de eerste 10 minuten na rust;  
Het commentaar op de scheidsrechter, terwijl we het zelf zeker niet beter kunnen: 
En uiteraard die gezelligheid in de kantine bij de nabeschouwing van wederom een puike partij in de krochten van het amateurvoetbal.

Zaken en bijzaken die tot een jaar geleden zo vanzelfsprekend waren maar die door ons op dit moment zo node gemist worden. Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot een potentieel vaccin is de verwachting dat we na de winterstop weer kunnen gaan voetballen en is het dus zaak om nog even geduld te hebben. Gelukkig mag er voor de senioren sinds kort weer op kleine schaal worden getraind en zit onze jeugd ook zeker niet stil. 
Ik kijk uit naar het moment dat de bal weer rolt op zaterdag en zondag waarbij we op een prachtige (deels) gerenoveerde, energie neutrale accommodatie, (met scorebord) weer lekker bezig kunnen zijn met de belangrijkste bijzaak van de wereld VOETBAL ! 
Voor nu, probeer verbonden te blijven met elkaar maar blijf vooral gezond!  
Via deze weg wil ik alle betrokken leden en vrijwilligers die de club bijgestaan hebben dit seizoen (op welke manier dan ook) bedanken voor hun inzet en ik hoop dat we na deze periode van corona weer met frisse energie kunnen gaan genieten van onze mooie club. Verder ook dank aan alle sponsoren die ons ook in deze tijden zijn blijven ondersteunen.
Namens mij en het bestuur veel gezondheid en fijne feestdagen gewenst. 

Hou dit in gedachte: Corona gaat voorbij maar RKVV Keldonk niet ... 

René van den Akker 
Voorzitter RKVV Keldonk