Ondanks dat Keldonk afgelopen zondag zeer zeker niet minder was dan tegenstander M.V.C. uit de Mortel, bleven ze op het einde van het liedje met lege handen.
Na een voor beide teams slordig begin was de eerste serieuze kans voor Keldonk, maar schoot Tom van de Broek op de uitlopende keeper. Keldonk bleef de betere ploeg, maar was niet overtuigend genoeg om de Mortel zijn wil op te leggen. Na een half uur was er na een goede voorzet van Jan van den Acker een kopbal van Luuk Cremers die door de keeper gekeerd werd. Net voor de rust raakte Tom van de Broek nog de lat en in de rebound was daar weer die verdomde keeper.
Na de rust toen Keldonk op jacht ging naar de voorsprong en daar een paar keer dichtbij was trad de voetbalwet weer eens in werking. Aan de ene kant de kansen en aan de andere kant de goal. Na dit Mortelse doelpunt was Keldonk even van slag, maar tien minuten voor tijd kwam er toch gerechtigheid. Een lange bal van achteruit werd door Verdi van Rijthoven opgepikt die vervolgens onzelfzuchtig Tom van de Broek de gelijkmaker liet scoren. Snel hierna nam Marcel van de Tillaart een voorzet van Jan van den Acker in een keer op zijn pantoffel, maar was daar weer die uitstekende keeper die de bal ternauwernood tot hoekschop kon verwerken. Na deze afgeslagen hoekschop leek iedereen bij Keldonk verkeerd te staan en counterde M.V.C. naar de overwinning.