Keldonk had tegen koploper Elsendorp eigenlijk heel weinig in te brengen en daarom viel de uiteindelijke 4 – 1 nederlaag misschien nog eens niet tegen.
In het eerste half uur had Elsendorp, zonder echte kansen te creëren, duidelijk de regie over de wedstrijd. Keldonk beperkte zich tot tegenhouden en kon aanvallend weinig uitrichten. Toen na een half uur spelen Elsendorp met een schitterende knal aan de leiding kwam, schoot Tom van de Broek vanuit de aftrap keihard op de lat, en had het eigenlijk weer gelijk moeten staan. Hiermee tankte Keldonk vertrouwen en net voor de rust was het uit een voorzet van Jan van den Acker, Tom van de Broek die met een schitterende kopbal bij de eerste paal de ploegen met een gelijke stand liet gaan rusten.
Zo was er weer hoop voor de tweede helft, maar Keldonk kwam niet goed uit de kleedkamer. Toen Elsendorp na een kwartier binnen twee minuten de 3 – 1 leiding nam, was een goed Keldonks resultaat ver weg. Een kwartier voor het einde maakte Elsendorp er 4 – 1 van, waarna er meer fout dan goed ging bij Keldonk. Elsendorp vond het wel goed zo waardoor het eindsignaal als een verlossing klonk.