Op een prachtige herfstdag, waar normaal de zomer jaloers op zou zijn, won Keldonk zonder al teveel moeite met 8 – 1 van Nederwetten.
Al in de eerste minuut nam Keldonk de leiding toen captain Leon van de Acker een vrije trap ter hoogte van de zestien prachtig binnen schoot. Deze voorsprong was echter maar van korte duur want een paar minuten later lag de gelijkmaker al achter keeper Jeppe Kerkhof.
Keldonk was duidelijk de bovenliggende partij en was het wachten op een nieuwe voorsprong. Na twintig minuten werd dit wachten beloond toen Verdy van Rijthoven achter een lange bal aanging en het duel van de keeper won, waarna Tom van de Broek uit de voorzet van Jan van den Acker binnen kopte. Na bijna een half uur spelen nam Chiel Jans na een mooie voorbereiding van Leon en Jan van den Acker de 1 - 3 voor zijn rekening. Een paar tellen later stond Chiel met een steekballetje aan de basis van de 1 – 4 die door Tom van de Broek werd binnen geschoven. Bijna in het rustsignaal werd het ook nog 1 – 5 toen een voorzet van Chiel Jans door een Nederwetten speler achter zijn eigen keeper werd gewerkt.
Na de thee ging het moeizaam en had Keldonk moeite om weer in het ritme te komen. Het duurde tot de 65e minuut voordat er weer een doelpunt viel te noteren. Na een goede actie en voorzet van Jan van den Acker  schoot Tom van den Broek de 1 – 6 binnen. Vijf minuten later mocht Leon vanden Acker, zo langzamerhand betiteld als vrije trappen specialist, zijn kunstje nog eens herhalen en daarmee de 1 – 7 op het mooie scorebord laten noteren. Nog maar koud als invaller in het veld gekomen was het Ismael van den Tillaart die meteen zijn goaltje mee pikte en daarmee de eindstand op 1 – 8 bepaalde. Hierna kreeg Keldonk nog genoeg kansen maar bleef het arme Nederwetten van een nog grotere nederlaag bespaard.