In de laatste wedstrijd van het seizoen waarin er voor Keldonk niets meer dan de prestige op het spel stond, kreeg men in Zijtaart tegen V.O.W. met een 6 – 1 nederlaag een flinke oor wassing.
In de eerste helft was er nog weinig aan de hand en kregen beide ploegen weinig echt uitgespeelde kansen. Na een klein half uur begon het er aan Keldonk zijde een beetje op te lijken. Eerst leek Tom van den Broek Keldonk op voorsprong te schieten, maar kon een V.O.W. been nog blokken en even daarna schoot Geert Kuijpers uit de draai, maar werd de bal ternauwernood van de lijn gehaald. Op slag van rust kwam Keldonk wat gelukkig aan de voorsprong toen een voorzet van Jan van den Acker door een Zijtaarts been achter zijn eigen doelman werd getikt. Lang kon Keldonk niet van deze voorsprong genieten want een paar tellen later kopte, na in eerste instantie schitterende redding van Jeppe Kerkhof, de gelijkmaker binnen.
Met een kopbal tegen de paal gaf V.O.W. al een duidelijk signaal van hun bedoelingen in de tweede helft. Keldonk werd met de rug tegen de muur gezet en kon steeds moeilijker onder de druk uitkomen. Toen na 25 minuten V.O.W. op voorsprong kwam en heel snel naar 3 – 1 uitliep knakte er bij Keldonk iets en werden er niet èèn maar meerdere handdoeken gegooid. V.O.W. kon heel simpel naar 6 – 1 uitlopen waardoor ze in de nacompetitie de kans krijgen om naar de vierde klasse te promoveren.