Het publiek werd afgelopen zondag in de uitwedstrijd bij W.H.V. niet echt verwend met oogstrelend voetbal. Uiteindelijk wonnen de gelukkigste met 1 – 0, en dat waren de Loosbroekenaren.

Het was vanaf het begin een armoedig potje waarin beide ploegen niet bij machte waren om een fatsoenlijke aanval op te zetten. Veel balverlies leidde er toe dat het bijna niet om aan te gluren was. Na twintig minuten spelen nam W.H.V. met een onhoudbaar afstand schot de leiding. Keldonk had in de eerste helft èèn momentje om iets terug te doen, maar een kopbal van Leon van den Acker, na een vrije trap van broer Jan, werd door de keeper gekeerd.
Na de rust probeerde Keldonk het wel, maar het ontbrak duidelijk aan overtuiging. Jan van den Acker schoot in het zijnet en Tom van den Broek wist in een uiterste poging nog de lat te raken. In het slot offensief had Keldonk zomaar nog gelijk kunnen spelen, maar een goed schot van Roy van der Heijden ging via een Loosbroeks been net naast. In blessure tijd, toen Keldonk echt alles of niets speelde, werd de bal nog tot twee keer toe van de lijn gehaald.
Het was de minste vertoning van dit seizoen, maar desondanks waren ze vandaag niet slechter dan de tegenstander, maar daar heb je niets aan.