Ondanks dat zes van de zeven treffers van een Keldonkse voet kwamen, werd er maar net met de hakken over de sloot met 4 – 3 van F.C. de Rakt uit Uden gewonnen.
In het begin was het een tamme vertoning en viel er voor beide doelen weinig spectaculairs te beleven. Het eerste Keldonkse wapenfeit was er na een kwartier toen Ferdy van Rijthoven in goede positie rakelings over schoot. Na een half uur keek Keldonk plotseling tegen een achterstand aan toen en corner via een Keldonk speler heel ongelukkig in eigen doel belandde. Vijf minuten voor de rust kwam het Keldonkse antwoord toen Tom van de Broek, na een op maat gegeven lange bal van Peter van Zutphen, diagonaal binnen schoot. Toen iedereen dacht met een 1 – 1 stand te gaan rusten gebeurde er nog van alles. Eerst kwam F.C. de Rakt via een Keldonks been opnieuw op voorsprong en een paar tellen later maakte Ferdy van Rijthoven met een prachtige volley de 2 – 2.
Na de rust was het Tom van de Broek die, na een schitterende actie van Roy van der Heijden, en een goede kap Keldonk op voorsprong zette. Tien minuten later werd de marge vergroot toen Roy van der Heijden vanaf de rechterflank geholpen door de wind en de F.C de Rakt keeper de bal prachtig binnen krulde. Even later had Jan van den Acker de wedstrijd kunnen beslissen maar na een mooie actie ging de bal via de keeper in het zijnet. Vijf minuten voor tijd kwam F.C. de Rakt met hun enige doelpunt nog gevaarlijk dichtbij, maar verder dan dat liet de Keldonkse verdediging ze niet meer komen.
Door dit resultaat blijft Keldonk in de bovenste regionen van de ranglijst meedoen en blijft het enorm spannend wie straks na H.V.V. de nacompetitie gaat halen.