Of Keldonk na het bezoek aan Rood-wit 62 in Helmond nu een punt gewonnen of twee verloren heeft dat zal altijd de vraag blijven, maar beide ploegen moesten uiteindelijk met de 1- 1 einstand genoegen nemen.
In het eerste half uur werd Keldonk terug gedrongen en kon men niet meer dan proberen het aanvalsspel van Rood-wit te ontregelen. Doordat de mannen uit Helmond met hun technisch begaafde spelers probeerden het allemaal heel mooi te doen bleef de Keldonkse verdediging aardig op de been. Keldonk kwam maar heel sporadisch in de buurt van het Helmondse doel. Het enige gevaarlijke Keldonkse moment was een vrije trap van Leon van den Acker die een half metertje over het doel zeilde. Met een schitterende redding vlak voor de rust zorgde keeper Jeppe Kerkhof dat iedereen met een 0 – 0 ruststand aan de thee kon.
In de tweede helft kwam Keldonk beter in de wedstrijd en kon met momenten ook aan aanvallen gaan denken. Damon van den Bos kreeg een goede mogelijkheid maar de Helmondse keeper wist een Keldonkse voorsprong te voorkomen. Twintig minuten voor tijd kwam die voorsprong er toch. Met een mooie bal op maat stuurde Damon van de Bos, Tom van de Broek de diepte in en die rondde oog in oog met de keeper prima af. Daarna werd de druk van de thuisploeg verder opgevoerd en vijf minuten later lag de gelijkmaker in het Keldonkse doel. In de slotfase hadden beide teams nog de overwinning kunnen pakken, maar moesten met de puntendeling genoegen nemen.