Terwijl de koplopers allemaal punten verspeelden, won Keldonk op de eigen Koulberg achteraf gezien heel simpel van Nederwetten. Het werd een goede 3 – 1 overwinning, maar als Keldonk in het laatste kwartier wat beter met de kansen was omgesprongen had dit zeker een paar doelpunten meer opgeleverd.
Na een saai begin waar veel balverlies van beide teams de boventoon voerde was het na een kwartier plotseling helemaal anders. Een prachtige rush vanaf eigen helft van Tom van de Broek beëindigde hij met een onhoudbare mooie schuiver in de verre hoek wat de Keldonkse voorsprong opleverde. Twee minuten later kwam de 2 – 0 na een goede combinatie met Luuk Cremers van dezelfde schoen, die met uiterste precisie de bal naar de benedenhoek stuurde. Keldonk verzaakte daarna, of vond het niet nodig, om door te drukken en Nederwetten al in de eerste helft de genade klap te geven.
Na de rust werd het Keldonkse spel niet echt veel beter en ook Nederwetten was niet te betrappen op langdurig balbezit. Na twintig minuten lag de bal, na een Keldonkse overtreding binnen de zestien, plotseling op de stip. Nederwetten dacht met deze unieke kans terug in de wedstrijd te komen, maar hadden niet met onze keeper Jeppe Kerkhof gerekend die heel bekwaam redde. Niet veel later lag toch de aansluitingstreffer tegen het net en leek Keldonk het moeilijk te gaan krijgen. Keldonk had echter al snel het antwoord gevonden en vijf minuten later werd de marge weer op twee gebracht. Een prachtige voorzet van Marcel van de Tillaart werd door Peter van Zutphen in tweede instantie koeltjes binnen geplaatst.
In het laatste kwartier kreeg Keldonk nog kansen om verder uit te lopen, maar was tevreden met de 3 – 1 overwinning.