In een knotsgekke wedstrijd afgelopen zondag tegen A.S.V. uit Aarle-rixtel behaalde Keldonk haar eerste overwinning in deze competitie. Met gruwelijk veel inzet werd uiteindelijk misschien een beetje gelukkig maar daarom zeker niet minder mooi met 4 – 3 gewonnen.

De ploegen waren in de eerste helft lange tijd goed aan elkaar gewaagd en kregen beide kansen om de score te openen. De mooiste kans voor Keldonk was die van Jan van den Acker die na een mooie solo de bal net over het doel mikte. Ook Bouafra kreeg een open schietkans, maar zijn schot ging centimeters over de kruising van paal en lat. Vijf minuten voor de rust zette Dusty van Wanrooy met een lage schuiver Keldonk op voorsprong en leken de oranje/zwarten met die voorsprong te gaan rusten. A.S.V. wist echter nog op gelijke hoogte te komen en was ook nog dicht bij een voorsprong maar keeper Jeppe Kerkhof wist dit met een schitterende redding te voorkomen.

De tweede helft begon voor beide ploegen erg rommelig en de warrig fluitende scheids, waar zijn eigen broek regelmatig van afzakte, was daar mede debet aan. Na een kwartier nam A.S.V. na een afgeslagen Keldonkse aanval plotseling de leiding en leek het een moeilijk verhaal te worden. Keldonk verzaakte echter daarna niet en na een goed genomen vrije trap van Jan van den Acker kopte invaller Kevin Voets de partijen weer op gelijke hoogte. Tien minuten later leek alle inzet vergeefs toen A.S.V. wederom de voorsprong nam. Hierna schakelde Keldonk over op alles of niets voetbal en had daar succes mee. Bouafra werd mee naar het front gestuurd en die zorgde voor zoveel onrust in de A.S.V. defensie dat anderen daar van konden profiteren. Eerst schoot Jan van den Acker met een prachtig genomen vrije trap de gelijkmaker in de touwen en leek Tom van de Broek de overwinning op zijn voet te hebben, maar die krulde de bal net naast. Toen iedereen zich tevreden stelde met het gelijke spel kwam de overwinning er toch nog. Na een scherp genomen vrije trap van Jan van den Acker caramboleerde de bal via de A.S.V. defensie hard tegen het gezicht van Mark Sigmans waarna die in het doel verdween. De Koulberg ontplofte want de eerste overwinning was binnen, maar hopelijk houdt Mark Sigmans er geen vervelende blessure aan over, want dat was het nu ook weer niet waard.