Senioren zeskamp

Met groot genoegen nodigen wij jullie allen uit voor het grandioze  seniorenzeskamp op zondag 3 september a.s. Deze zeskamp wordt georganiseerd voor de leden van de seniorenteams en de leden van de 12de man.

We hebben een middag vullend programma voor jullie in gedachte. Daarnaast wordt er gezorgd voor een swingend muziekje en wordt het weekend afgesloten met een BBQ en een aansluitend feestje. Hier ontvangen jullie snel meer informatie over.

We rekenen op ieders komst, mocht je door dringende reden niet kunnen komen, laat het ons dan uiterlijk voor 1 augustus a.s. weten via ons mailadres.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 3 september!

Commissie 60 jaar  bestaan.

P.s. voor vragen kunnen jullie altijd contact opnemen via rkvvkeldonk60@hotmail.com of met Wendy Sigmans of Nicole van den Acker.