Seizoensafsluiting

De laatste wedstrijd dit seizoen voor ’t derde was er eentje met een pittige opgave, met kampioen FC Uden 4 werden de degens gekruist. Het werd een ongelijke strijd want FC Uden bleek veel te sterk, pas bij een dozijn treffers waren de gasten tevreden. Wij wisten nauwelijks gevaar te stichten dus er vielen geen Keldonkse treffers te noteren. Wederom, geheel in de lijn van de afgelopen weken, moesten we een forse nederlaag incasseren.

De eerste seizoenshelft was vrij aardig, qua spel en resultaten, en we hoopten na de winterstop hierop voort te kunnen borduren maar we wisten maar 5 van de mogelijke 30 punten te sprokkelen na de verplichte winterbreak. De afgelopen 6 wedstrijden wisten we niet te winnen en meer dan eens werden we van het kastje naar de muur gestuurd door de tegenstander. Een vrije val op de ranglijst is een logisch gevolg en we sluiten de competitie af op een 8ste plek. Met 19 punten uit 20 wedstrijden en 49 goals voor en 84 tegen.

Doelpuntenmakers;

Damy Manders 13, Dusty van Wanrooy 8, Roy Koolen-Marcel vd Tillaart 5, Ferdy vd Akker-Roel van Haandel 4, Rick vd Acker-Maick Oosterholt 3, Bart van Haandel-Johnny van Uden-Rene vd Akker 2, Pepijn Jansen-Luc Kuipers-Koen van Zutphen-Peter van Zutphen-Patrick Koolen-Stefan Jansen 1.

Assist;

Rick vd Acker-Damy Manders 7, Roy Koolen-Ferdy vd Akker 5, Roel van Haandel-Dusty van Wanrooy-Luuk Jacobs-Marcel vd Tillaart 3, Luc Kuipers-Maick Oosterholt-Michel vd Akker 2, Perry Bouwe-Patrick Koolen-Pepijn Jansen-Bart van Haandel 1.

We willen het eerste veel succes wensen in nacompetitie. We hopen uiteraard op het beste voor de club en hebben alle vertrouwen in een goede afloop. Wij gaan genieten van de zomerstop en melden ons in augustus weer op het trainingsveld.