JO13-1: Mooi slot van de competitie

Met een 2 – 7 overwinning tegen M.V.C. uit de Mortel werd er een mooi einde gemaakt aan de voorjaarscompetitie. Met drie nederlagen, een gelijk spelletje en zes overwinningen behaalden ze 19 punten en een fraaie vierde plaats.
In het begin van de wedstrijd kreeg Keldonk via Justin Wolzak al een paar aardige kansen om snel de voorsprong te nemen, maar Justin had duidelijk het vizier nog niet op scherp staan. Vladimir Rac schoot nog een keertje rakelings over, maar halverwege de eerste helft werd dan het bal eindelijk geopend. Een ‘bananencorner’ van Gijs Rooijackers viel bij de tweede paal in een keer in het doel. Keldonk/Boerdonk kon maar een paar tellen genieten van deze voorsprong want vanaf de aftrap werd het alweer gelijk. Even leek M.V.C. de geest gevonden te hebben, maar in de extra tijd van de eerste helft ging Willem Sigmans op solotoer en maakte het goed af waardoor ze toch met een voorsprong aan de ranja konden.
Na de rust was het snel gedaan met de mannen uit de Mortel, want in vijf minuten liep Keldonk/Boerdonk naar 1 – 4 uit. Eerst was het Justin Wolzak die na een mooie diepe bal van Anthony Henry venijnig hard binnen schoot en daarna was het Remco Ketelaars die vanaf rechts met een lucky diagonaal schot de keeper veraste. Thijs van Houtum kreeg een paar goede kansen en wist van dichtbij de 5 – 1 binnen te schieten waarna de Mortel even iets terug deed. Keldonk/Boerdonk was hierna heer en meester en maakte nog twee buitenspel doelpunten en Hein van Zeeland had nog de pech dat zijn inzet op de paal ging. Remco Ketelaars had de smaak te pakken en knalde de 6 – 1 binnen, waarna Anthony Henry de hele verdediging dolde en de eindstand op 2 – 7 bepaalde.
Met nog twee toernooitjes te gaan zit het voetbalseizoen er bijna op en kan met dit team gezegd worden dat de samenwerking uitstekend verlopen is. Vanaf wedstrijddag 1 is het èèn team geweest dat samen de puntjes verzamelden en voor elkaar werkten en met elkaar speelden. Klasse !!!