JO13-1: Flinke nederlaag tegen Rhode

De Keldonk/Boerdonk combinatie liet zich in St. Oedenrode vrij gemakkelijk naar een 7 – 1 nederlaag spelen. Er was te weinig beleving om het deze sterke tegenstander moeilijk te maken.
In de eerste helft viel er niet èèn kans voor de bezoekers te noteren terwijl de thuisploeg de mogelijkheden aan elkaar reeg waardoor de 3 – 0 achterstand met de rust nog mee viel.
Na de ranja beet Keldonk/Boerdonk iets meer van zich af, maar had ook nu weinig in de pap te brokkelen. Na de 6 – 0 kreeg, na een mooie aanval, Keldonk/Boerdonk hun eerste kans die ook meteen verzilverd werd. Een mooie diep bal van Thijs van Houtum kwam in de loop bij Anthony Henry die simpel de keeper passeerde en voor een leeg doel de nul wegpoetste, en daarmee de eer enigszins redde.
Met nog een wedstrijd te spelen is de derde plaats in gevaar gekomen en zal er om de doelstelling te halen de uitwedstrijd tegen M.V.C. uit de Mortel gewonnen moeten worden.