Vanochtend werden we al vroeg verwacht in Veghel, de aftrap was om 10u, tegen Blauw Geel 10. Keldonk creëerde binnen een minuut 2 goede kansen, beide werden helaas niet benut. In de 2de minuut kwam Blauw Geel sterk opzetten en die rondde hun aanval wel doeltreffend af. Het antwoord liet niet lang op zich wachten, in de 8ste minuut schoot Nick Manders vanaf een meter of 20 beide teams weer op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker voetbalden we beter, al was het oppassen voor de counters met de snelle buitenspelers van Blauw Geel. Qua counters deden we zelf ook een flinke duit in het zakje. Een corner van Blauw Geel werd weggewerkt, Damy Manders stak met een gevoelige steekbal Roel van Haandel weg, hij wist in een sprintduel zijn tegenstander van zich af te schudden en plaatste met links de bal in de korte hoek, 1-2, lekker! Na de thee begon Keldonk weer sterk, mocht ook wel tegen het tiental van Blauw Geel. Vanwege personele problemen voetbalden onze gastheren de hele tweede helft met een man minder, en er was geen vlagger. We creëerden vrij snel twee bijna niet te missen kansen, bijna.. Bij de eerste kans viel in een scrimmage in de doelmond de bal net niet goed genoeg om af te drukken en de tweede kans vrij voor goal was niet besteed aan Mark Bevers. Na lang strijden wisten we een kwartier voor tijd toch de marge te verdubbelen. Nick Manders was weer de gevierde man. Ondanks dat we nog een aansluitingstreffer van Blauw Geel moesten incasseren, 3 minuten voor tijd, kwamen we verder geen moment in de problemen. Nu kan het vizier vooruit op wat komen gaat. Dat zijn niet de minste potjes, na eerst een weekendje vrij mogen we het daarna opnemen tegen eerst Boerdonk en daarna Erp.