De wekker ging, voor degene die deze hadden gezet, vroeg deze regenachtige zondagochtend. Blauw Geel 8 was vandaag de tegenstander. Het team dat vorig seizoen zowel kampioen werd en de beker won, maar weigerde te promoveren.

We konden ons opmaken voor een zware wedstrijd. En dat werd het. Door onscherpte, in alle linies, keken we al na een kwartier tegen een 4-0 achterstond aan. Waarna we via Ismaïl van den Tillaart, die, nu wel op tijd was, de keeper omspeelde en uit een moeilijke hoek de (op drie na;) aansluitingstreffer maakte. Even leek Keldonk zich te herpakken, maar na enkele flinke fouten in de verdediging, ging het met liefst 8-1 de rust in.

Na rust probeerde de Keldonkenaren de schade beperkt te houden. Omdat ook Blauw Geel het rustiger aan deed bleef de schade uiteindelijk beperkt tot de prinselijke uitslag van 11-1. Snel vergeten. Nu iedereen fit worden, op tijd komen, trainen en punten pakken!