Op donderdag 6 september wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan onze  nieuwe toepcompetitie. Dit kaartspel wordt al sinds mensenheugenis op de eerste donderdag van de maand in ons clubhuis gespeeld. Iedereen die een beetje kan bluffen en de kaarten vast kan houden kan meedoen. Voor de kosten hoef je het niet te laten want de inleg is slechts twee euro-tjes. Na afloop gaat de winnaar met de dagprijs naar huis en aan het einde van het seizoen zijn er ook nog seizoenprijzen te winnen. Om mee te doen hoef je geen lid van onze vereniging te zijn. Kom gewoon donderdag 6 september naar onze kantine en doe mee, je zult er geen spijt van hebben. We beginnen na melkestijd zo rond de klok van tien uur. Tot dan !