We hoopte de zege op Blauw Geel een goed vervolg te geven door een resultaat te halen in Mariaheide, op bezoek bij SCMH 3. Wat beide teams voetballend lieten zien was niet best maar met strijdlust, passie, inzet en vooral veel doelpunten werd de wedstrijd toch nog de moeite waard. SCMH begon wat sterker maar de eerste keer dat Keldonk zich voor de goal liet zien lag de bal ook meteen in het netje. Peer vd Ende kopte tegendraads de 0-1 binnen. De voorsprong werd snel verdubbeld dankzij Damy Manders, hij benutte een penalty, toegekend omdat Rick vd Acker werd gevloerd door de keeper binnen de beruchte lijnen. De  enthousiaste oranje hemden dachten bloed te ruiken en rukte massaal uit om de 0-3 te gaan maken maar vergaten hierbij hun verdedigende taken, resultaat; een aansluitingstreffer voor SCMH.

Dat, en de thee, deed de gastheren goed want ze startte sterk en gingen vol overtuiging opzoek naar de gelijkmaker. Maar ook zij lieten in hun enthousiasme steken vallen en zagen plots Rick vd Acker, dankzij broer Brian, vrij opduiken voor de keeper, deze werd behendig omspeeld en de 1-3 was een feit. Niks aan het handje, zou je denken, helaas liep alles anders. SCMH begon een belegering op het Keldonkse doel en er was even geen houden aan voor ons. Na 3 doelpunten in 10 minuten ging de groene storm even liggen en kon Keldonk zich herpakken. Captain Mark Sigmans stond op om het dolende Keldonk met een wonderschöne treffer aan de gelijkmaker te helpen. Helaas bleek dit niet de laatste treffer van de middag want de verder uitstekende scheidsrechter maakte een fataal slippertje. Een voorzet van de zijkant werd door een Keldonk speler beroerd met de arm, deze was netjes langs het lichaam, geen beweging naar de bal toe, toch kende hij tot verbazing van Keldonk en SCMH, een penalty toe. Dankzij dit cadeautje nam SCMH wederom de leiding en Keldonk was in de resterende 8 minuten niet meer bij machte om het naderende onheil af te wenden.