Er staan weer diverse activiteiten rondom de sponsor- en supportersclub De Twaalfde Man op de agenda. Zo zal medio februari – maart een voetbalwedstrijd in het buitenland bezocht worden. En gaan we dit jaar nog, en wel op vrijdag 29 december curlen bij Veghel on Ice.

We vertrekken om 20.00 uur vanuit het Sportpark richting de markt in Veghel. Hier warmen we ons op met een bakje koffie of chocolademelk. Daarna hebben we de gehele ijsbaan (4 speelbanen) voor ons zelf, om curling te spelen. Teneinde er nog een gezellige avond in één van de aanliggende kroegen van te maken.

Deze steeds populairder wordende sport is leuk voor iedereen. Daarom mogen naast leden van De Twaalfde Man, ook niet-leden meedoen. Waar de kosten voor hen 10 euro bedragen, is het voor leden geheel gratis. Dit is inclusief vervoer, huur en de eerste drankjes. Aarzel niet een geef je direct op bij Jasper van Boggelen (06-14582726) of (Geert Kuijpers (06-41068066).