PROGRAMMA

12e man

Foto IJsselmeervogels 940x500

Leden Twaalfde Man on tour!

Dat de Twaalfde Man veel meer is dan enkel een mengelmoes aan personen die RKVV Keldonk een warm hart toe dragen werd afgelopen zaterdag tijdens een bezoek aan Spakenburg weer eens bevestigd.

Zowel jong als oud, actief én voetballer met pensioen, allemaal beleefden een erg leuke dag. Want eenmaal aangekomen in het vissersdorp en genoten te hebben van de culinaire specialiteiten aldaar werd een mooie dorpsderby, eindigend in 3-1 voor de ‘rode’, bijgewoond. Leuk om twee teams met zo’n passie voor elke centimeter gras te zien strijden.

Het sfeervolle stadion, waar achtduizend man plaats nam, werd daarna achter gelaten en maakte plaats voor naastgelegen sporthal waar het bier niet aan te slepen was. Ook de bus naar huis en Keldonks lokale dorpscafé bleken uiterst goede gelegenheden om gezellig samen te zijn en het sportieve met het (ook) aangename te combineren.

Leden, bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme!

 

IMG_5794GK_bew

IMG_5802GK_bew IMG_5805GK_bew 12278719_859464884169831_6600326352506939042_n

 

————————————————————————————————————————————————–

 

 

 

 

Aanvang 10.00 uur

Aanstaande zaterdag trekken we er op uit om de derby tussen de IJsselmeervogels en SV Spakenburg in de Topklasse van de KNVB van dichtbij te aanschouwen. Geen wedstrijd in het Nederlandse amateur- dan wel profvoetbal is zo beladen als de confrontatie tussen de ‘Rooie en Blauwe’… en wij gaan dat meemaken. ’s Ochtends om 10.00 uur verzamelen we bij de Koulberg.

Met de nasmaak van een goeie ‘tas’ koffie vertrekken we om 10.30 uur richting Spakenburg waar we voorafgaande aan de wedstrijd genieten van de heerlijke sfeer in de stad en een goede portie kibbeling tot ons nemen. Om vervolgens plaats te nemen in het ‘uit-de-voegen-scheurende’-stadion van IJsselmeervogels om een lekkere pot voetbal te kijken.

Vervolgens sluiten we de dag af in één van de feesttenten, waarin ongeacht de uitslag, een feest zal losbarsten. Na enkele uurtjes stappen we de bus weer in en verwachten rond 20.30 uur terug te zijn in ons mooie Brabantse land, waarna we met de geïnteresseerde nog een lekker biertje in De Oude School nemen (en Willem ll – PSV kunnen kijken).

 1. Maik Opsteen                                         18. Damy Manders
 2. Jorg vd Hurk                                          19. Jens Brugmans
 3. Rens vd Hurk                                         20. Dusty van Wanrooij
 4. Mark vd Linden                                     21. Piet van Heugten
 5. Danny Tillaart                                        22. Sjan van Heugten
 6. Hannie van Wanrooij                           23. Hans vd Hurk
 7. Jan van Wanrooij                                  24. Rob Voets
 8. Paul Brugmans                                      25. Ko van Loon
 9. Theo Sanders                                         26. Gerrit Jans
 10. Wim vd Linden                                      27. Wiljon Leenders
 11. Mari vd Linden                                      28. Ies vd Vossenberg
 12. Bep vd Linden                                        29. Rudy vd Enden
 13. Bert Cuppen                                           30. Mats Kerkhof
 14. Maurice vd Linden                               31. Rob vd Broek
 15. Huub Bongers                                       32. Geert Kuijpers
 16. Leon vd Acker
 17. Erwin van Lankveld

Dit alles, exclusief voor bovenstaande leden van de Twaalfde Man, inclusief welkomstdrankje, entree én vervoer voor slechts 10 euro. Ps: dresscode onpartijdig Keldonks oranje, dus gelieve je Twaalfde Man shirt én RKVV Keldonk sjaal aan en om te doen;)

 

1 november + titel

Aanstaande zondag speelt onze lokale trots haar achtste wedstrijd van dit seizoen, ditmaal tegen het vaandelelftal van Liessel. Een belangrijke wedstrijd waarin gewonnen móet worden, om het linke rijtje en de hierin staande (sub)top in zicht te houden. De steun van de Twaalfde Man kunnen de jongens hier hard bij gebruiken. Dus kom aanstaande zondag allen naar de Koulberg om te zorgen dat de drie punten op ons mooie hernieuwde sportcomplex blijven. Na afloop van de wedstrijd zullen DJ Jimmy, Niels & Frence (bekend van Mambo’s en café Gij&Ik te Gemert) alias ‘The Underdogs’ zorgen voor een goede dosis dans- en feestmuziek. Aan de dames, die ons mannen zondag in zondag uit door dik en dun steunen, wordt ditmaal extra gedacht. Want van 17 tot 18 uur krijgen zij hun tweede drankje gratis! Tussendoor zullen we even stilstaan, bij de onlangs vernieuwde kantinewand, waarop alle namen van onze ‘sterkhouders’ van de Twaalfde Man ‘pronken’ én laatstgenoemde uitnodigen voor de derby der derby’s…

 

De Twaalfde Man

Dé supporters- anex sponsorclub achter RKVV Keldonk is ‘De Twaalfde Man’. Een unieke samenwerking tussen personen en bedrijven, die via deze weg extra steun aan de plaatselijke voetbalvereniging geven.

Twaalde Man RKVV-01 transp

Maar het is meer dan dat. Want naast financiële steun organiseert de Twaalfde Man diverse activiteiten voor haar leden en de gehele vereniging RKVV Keldonk. Zo maakt men het mogelijk om diverse festiviteiten samen op te pakken en investeringen gezamenlijk mogelijk te maken. Zo heeft reeds een aftrapfeest plaats gevonden en zijn diverse acties rondom het kampioenschap van 2014-2015 opgepakt. Daarnaast is een nieuwe kantinewand gepresenteerd, zijn er polo’s vervaardigd, de consumptiemunten vernieuwd en zijn er Kampioenssjaals verkocht.

In de nabije toekomst zullen nog vele activiteiten meer plaats vinden. Activiteiten voor de Twaalfde Man leden individueel, maar ook waarvan de gehele club en betrokkenen van profiteren. Allen met betrekking tot RKVV Keldonk, en met als doel gezelligheid en sportiviteit hand in hand te laten gaan. Als lid van deze unieke club help je de club verder en maak je deel uit van een uniek gezelschap die zich betrokken voelt bij RKVV Keldonk.

Algemene informatie t.b.v. site

Geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Twaalfde Man, neem contact op met Jasper van Boggelen (06-14582726 / j.t.v.boggelen@student.tue.nl of Geert Kuijpers (06-41068066 / gfa.kuijpers@gmail.com).